Zeefdruk & Vormgeving

Zeefdruk & Vormgeving (5 avonden – 2 dagen)

Dinsdag van 19:30 uur tot 22:00 uur – zaterdag van 10:00 tot 17:00
Start cursus: 3 oktober 2017 – Drukdagen: 11 en 18 november 2017
Lesgeld:  € 225,00 (excl. BTW en materiaal)
Incl. gebruik zeefdrukramen en lunch op de drukdagen.

Intensieve workshop waarbij de techniek van het zeefdrukken wordt toegepast op de conceptuele en beeldende aspecten van je ontwerp.   Vanuit een tekst of idee ga je een (collage)beeld maken van tijdschrift-materiaal, tekenen en schilderen. Je uiteindelijk ontwerp vormt het uitgangspunt voor je zeefdruk. Ga je een monodruk maken? Ga je werken vanuit fotografisch materiaal, wat zal het formaat zijn en uit hoeveel lagen bestaat je druk?

Tijdens de lesavonden ben je vooral bezig met het concept, het ontwerpen en de voorbereidingen van het uiteindelijke drukken.   Het zeefdrukken zelf zal gedaan worden op de zeefdrukdag.  Door de persoonlijke begeleiding is deze workshop geschikt voor zowel starters als gevorderden.

Programma vindt doorgang bij een minimaal aantal deelnemers: 5

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *